DROPS Delight

Indhold: 75% Uld, 25% Polyamid
Garngruppe: A (23 – 26 masker) / 4 ply / fingering
Vægt/længde: 50 g = ca. 175 meter
Anbefalede pinde: 3,5 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 23 m x 30 p
Vask: Finvask eller uldvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt.

Luksuriøst, superblødt uldgarn i de smukkeste farver. DROPS Delight er et 1-tråds garn som er lavet af superwash-behandlet uld som er styrket af polyamid. Et spændende garn som kan maskinvaskes og som kan bruges til meget mere end bare sokker. Prøv det til større modeller som jakker, sjaler og tilbehør.

DROPS Delight ser ud som den er “håndspunden” med små variationer af tynde og tykke partier, de lækre farver er skabt med teknikken “magic print”. Den giver fantastiske farvekombinationer med bløde overgange, som danner helt unikke mønstre og schatteringer. Det betyder også, at man i samme parti kan opleve både mørkere og lysere variationer. Dette er ikke en fejl, men en del af garnets egenskaber.

Husk at prøverne på billederne i farvekortet er ca 30 cm brede. Udseendet af meleringen vil variere alt efter hvor smal eller bredt tøjet laves.

Dette garn er Øko-Tex® certificeret, Standard 100, Class I. Det betyder at det er blevet testet og at det er helt fri for skadelige kemikalier og er trygt at bruge. Class I er den højeste niveau hvilket betyder, at det også passer fint til babyartikler (0-3 år).

Fremstillet i EU.

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater