Tinka sweater

Strikkeriet har designet og strikket den sweater som Tinka havde på i Tinka og Kongespillet i TV2s julekalender i 2019 og som også bliver brugt i Tinka og sjælens spejl i TV2s julekalender i 2022.

På billedet ses jeg sammen med Tinka under optagelserne i Frilandsmuseet i Lyngby i 2019.

Opskriften
Tinkas sweater er oprindeligt strikket i størrelse medium til Tinka. I opskriften du kan købe til voksen er der også opskrift til Small, Large og X-large. Voksenmodellen har stand-krave der lukkes på højre skulder og langs halsen med små knapper str. 12 mm (se foto). Tinka sweater kan også strikkes til børn. Her er det størrelse 6 år og 8/10 år der er i opskriften. Forskellen til denne model til børn er, at kraven ikke er en stand-krave, som voksenmodellen har, men en rullekrave, så sweateren nemt kan tages af og på af barnet selv (se foto).

Opskrift til alle de nævnte størrelser koster 70 kr. Du har mulighed for at vælge en digital version som vi sender til dig som et PDF-dokument i en e-mail. Denne version leveres gratis – du skal blot vælge “Afhentning hos Strikkeriet” ved check-out for at undgå at betale porto.

Du kan også vælge at købe en printet version som vi sender til dig med posten, hvilket tillægges pris for porto.

Tinka sweater barn
Tinka sweater barn
Tinka sweater voksen
Tinka sweater voksen

Garnkvalitet
Tinkas sweater i 7 forskellige farver i Karisma fra Garnstudio/Drops. Karisma er et uldgarn med en dejlig uldkarakter. Garnet kan tåle at blive vasket i maskine.

StørrelseBrystviddeLængde på krop
6 år (Barn)74 cm43 cm
8/10 år (Barn)86 cm50 cm
Small (Voksen)86 cm56 cm
Medium (Voksen)96 cm60 cm
Large (Voksen)106 cm64 cm
X-Large (Voksen)116 cm64 cm

Tinka varer