DROPS Fabel

Indhold: 75% Uld, 25% Polyamid
Garngruppe: A (23 – 26 masker) / 4 ply / fingering
Vægt/længde: 50 g = ca. 205 meter
Anbefalede pinde: 3 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 24 m x 32 p
Vask: Finvask eller uldvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

Slidstærkt som bare et strømpegarn kan være – DROPS Fabel er et 4 trådet garn som er superwash behandlet, så det let kan vaskes i maskine. I modsætning til almindeligt strømpegarn er Fabel spundet i en blødere og finere uldkvalitet. Dette gør at Fabel egner sig til meget mere end bare sokker – prøv det til babystrik.

Med et af de største farvekort i DROPS sortimentet så findes DROPS Fabel i 3 forskellige farvetyper. Uni Colour, som består af flotte ensfarvede farver. Print hvor hver farve er sat sammen af forskellige farver, som gentages regelmæssigt i tilfældige længder. Long Print er som Print men med længere intervaller af hver farve.

Både Print og Long Print farverne er produceret med en metode som kaldes “fancy dyeing”, som er forskellig fra andre metoder ved at hvert farveparti har små variationer i både mønster og nuance. Dette er ikke en fejl, men en del af garnets egenskaber.

De strikkede farveprøver som vises i farvekortet viser garnets melering når man strikker over et mindre antal masker, som f.eks. strømper. På større modeller vil meleringen se anderledes ud. Som i alle Jacquard-meleringer kan der være farveforskelle inden for samme farve og parti.

Dette garn er Øko-Tex® certificeret, Standard 100, Class I. Det betyder at det er blevet testet og at det er helt fri for skadelige kemikalier og er trygt at bruge. Class I er den højeste niveau hvilket betyder, at det også passer fint til babyartikler (0-3 år).

Fremstillet i EU.

Viser alle 3 resultater

Viser alle 3 resultater